برنامه نویسی اختصاصی سایت

برنامه نویسی اختصاصی سایت

طراحی و برنامه نویسی اختصاصی سایت رو میشه آخرین سنگر اجرای ایده های راه اندازی سایت دونست.

علاوه بر اینکه می توان با برنامه نویسی اختصاصی سایت ایده های قابل اجرا را پیاده کرد؛ می توان سایت های پرسرعت تر، شکیل تر، با امکانات بیشتر و امنیت بالا تر ساخت.

کی این همه ویژگی خوب رو یک جا نمی خواد؟

البته که توی هیچ چیزی همیشه ویژگی خوب نیست! همونطور که گفتیم توی هیچ چیزی امنیت صد درصد نیست.

ویژگی هایی که اسم بردیم همگی فقط برچسب بهتر و بیشتر خوردند؛ دلیل اصلی اینکه ما از برنامه نویسی و طراحی اختصاصی سایت استفاده می کنیم این هست که سایت ما متمایز از تمامی سایت هایی که تا الان وجود دارند باشد.

مسلما زیاد دیدید که سایت هایی با طراحی شبیه به دیجی کالا چقدر زیاده شده! اما تا حالا سایتی دیدید که واقعا از خود دیجی کالا بهتر طراحی شده باشه؟ اکثرا این کپی ها ناقص و پر از ایراد هستند.

چرا اصلا آدم باید سایتشو شبیه سایتی بکنه که هزاران نفر دیگه هم شبیه به اونو زدن؟ به نظرتون زیادی خز نشده؟ (اینو یکی از بچه های مجموعه گفت :)) )

وقتی درباره طراحی اختصاصی سایت صحبت می کنیم؛ در اصل می خواهیم تمامی امکانات مدنظر خودمان را همانطور که می خواهیم اجرا کنیم.

فرض کنیم که یک سایت یا پلتفرم مدیریت کارمندان احتیاج داریم.

ما ده کارمند داریم که باید هر روز گزارشاتی را برای ما ارسال کنند، اگر یک سایت اختصاصی داشته باشیم که هم یک صفحه شیک برای معرفی شرکتمان داشته باشد و هم یک پنل کاربری که چند وجه دارد(پنل های چند وجهی؛ یعنی پنلی که برای هر دسترسی امکانات متفاوتی دارد)؛ مثلا یک پنل با دسترسی برای کارمندان و یک پنل با دسترسی کامل تر و حرفه ای تر برای صاحب شرکت و یا مدیران آن. حتی می توان برای مدیران و مدیر اصلی شرکت هم پنل های متفاوتی ساخت؛ اینگونه مدیریت کارمندان ساده تر شده و گزارشات فوق العاده ای در رابطه با رفتار کارمندان در اختیار شما قرار می گیرد.

اگر بخواهیم یک سایت فروشگاهی حرفه ای راه اندازی کنیم چطور؟ یا یک سایت حرفه ای آموزشی؟ یک سایت آموزشی با آزمون های متعدد و زمان دار و نمره دار چی؟ سایت مشاورین املاک یا کسب و کار های دیگر یا حتی یک سایت شخصی و یا وبلاگ اختصاصی برای یک سایت …

این ها فقط مواردی بود که می توانستیم به آن ها اشاره کنیم؛ مسلما ما نمی توانیم تمام ایده های ممکن را در این مطلب جای دهیم، این شما هستید که ایده و کسب و کار مدنظر خود را به ما می گویید و وظیفه ما پیاده سازی آن است.

طراحی اختصاصی سایت را با چه زبانی انجام می دهیم؟

برای زبان برنامه نویسی سمت سرور ما از PHP استفاده می کنیم؛ اسکریپت های نوشته شده ما با آخرین نسخه های حال حاضر زبان PHP همخوانی دارد و مشکلی از بابت امنیت و پیاده سازی در نسخه های جدید زبان PHP ندارند.

برای کدنویسی و طراحی قالب به طور کلی از بوت استرپ Bootstrap استفاده می کنیم. Css و Html و Javascript جزو زبان هایی هستند که برای طراحی قالب استفاده می کنیم؛ البته اگر در سایتتان احتیاج به بخشی هایی باشد که به صورت AJAX کار کنند(زمانی که در بخشی از سایت بخواهیم به شکلی باشد که بدون ریلود یا لود مجدد سایت یک کاری در سمت سرور یا … انجام شود از AJAX استفاده می کنیم) از Jquery و Javascript استفاده می کنیم؛ نمونه اینگونه بخش ها و سایت ها زیاد است؛ ما خودمان در برخی از بخش های سایت نانو دیزاین از AJAX استفاده کردیم.

زمان لازم جهت طراحی اختصاصی سایت

بسته به نوع و سختی طراحی و برنامه نویسی سایت زمان انجام آن نیز بیشتر یا کمتر می شود.

با آنکه برنامه نویسی را به صورت اختصاصی انجام می دهیم؛ اما هسته آن از قبل توسط تیم نانو دیزاین نوشته شده، در اصل بیش از 50 درصد راه را همیشه رفته ایم؛ فقط بسته به نیاز مشتری سایت را باید برنامه نویسی کنیم، همچنین طراحی قالب را باید با توجه به نیاز مشتری از اول انجام دهیم.

هرچه تعداد صفحات سایت بیشتر باشد، طراحی و برنامه نویسی آن زمانبر تر است. فرض کنیم که قصد دارید یک سایت مشابه سایت نانو دیزاین به صورت اختصاصی و قالبی جدید مجدد برای شما نوشته شود(فرض کنید همه چیز باید از اول نوشته شود) آن وقت حدود یک و نیم تا دو هفته بابت طراحی قالب آن وقت لازم است؛ همین حدود ها و کمی بیشتر برای برنامه نویسی آن وقت می ذاریم. خروجی نهایی احتمالا بین 20 تا 35 روز تحویل داده می شود؛ حالا چرا تفاوت 15 روزه بین تحویل؟ مثلا 20 روز کجا 35 روز کجا؟ خب ما بهترین حالت را همیشه در نظر نمیگیریم؛ اومد و حادثه ای رخ داد که باعث شد طراحی سایت یکی دو روز یا چند روز عقب افتاد! اگر مثل تابستان سال های قبل همیشه قطعی های منطقه ای داشته باشیم، حساب کنید که وسط کار (درصورتی که 30 روز حساب کنیم) 2 بار یا بیشتر قطعی برق داشته باشیم، وقتی قطعی برق مثلا دو ساعت باشد که دیگر تیم در آن روز کارش را تعطیل می کند و دفتر تعطیل و کار به روز دیگری محول می شود. هرچند لپ تاپ می تواند تا حدود یک ساعت و نیمی بدون برق ادامه دهد، اما واقعا کار توی شرایطی که برق نباشد و گرما هم باشد دیگر غیرقابل تحمل می شود. البته این فقط یک مثال بدبینانه بود. بخاطر همین همیشه توی زمان تحویل نهایی کار دو زمان گفته می شود که در اکثر اوقات عدد اول (مثلا 20 روز) تحویل می شود، در حالت متوسط میانگین این اعداد (مثلا بین 20 روز و 35 روز رو میگیریم 30 روز) و در بدترین حالت اون عدد دوم (مثلا 35 روزه) رو تحویل میدیم.

پشتیبانی بعد از سفارش چگونه است؟

تیم ما قبل از سفارش همیشه مشاوره رایگان به خریدارن می دهد؛ اما بحث مهم بعد از سفارش و خرید است.

به محض تحویل کار سایت های اختصاصی، 3 ماه پشتیبانی رایگان برای شما فعال می شود که می توانید در صورت مشاهده باگ و یا اشکال برنامه نویسی در سایت آن را گزارش کنید تا به صورت رایگان برای شما رفع اشکال شود.

پشتیبانی دیگری که در هنگام تحویل اسکریپت به شما انجام می شود، وجود یک ویدئو آموزشی از نحوه کار با سایت و پنل مدیریتی آن است.

پنل های مدیریتی طراحی شده توسط نانو دیزاین همیشه به بهترین شکل برنامه نویسی می شوند، نحوه کار با آن ها بسیار ساده بوده و رابط کاربری خوبی دارند.

با این حال برای شروع کار حرفه ای روی یک طراحی و برنامه نویسی حرفه ای؛ وجود یک آموزش حرفه ای و تمام کمال است.

فاکتور هزینه ها با جزئیات کامل

در اکثر اوقات در صورت درخواست مشتری؛ بعد از ثبت سفارش و یا در هنگام تحویل سایت یا اسکریپت به کاربر فاکتور کامل بابت هزینه هایی که گفته شده ارسال می شود.

در این فاکتور جزئیات کار تا زمان تحویل اولیه اسکریپت اعلام می شود، جزئیات به این صورت است که اگر مثلا کاربر درخواست یک پنل کاربری و یک سایت کامل کرده باشد، جزئیات تک تک امکانات و صفحات در فاکتور اعلام شده است.

کاربر در نهایت می تواند جزئیات فاکتور را با اسکریپت تحویل شده مقایسه کند و در صورت مغایرت در هرکدام آن را به تیم یا مدیریت نانو دیزاین اعلام کند.

تحویل فاکتور زمانبر بوده و لازم است که نیمی از سفارش گذشته باشد. البته هزینه نهایی پروژه همیشه قبل از شروع سفارش گفته می شود. فاکتور مورد الزامی نبوده و فقط در صورتی که مشتری بخواهد ارائه می شود.

جمع بندی طراحی اختصاصی سایت

متوجه شدیم که طراحی و برنامه نویسی اختصاصی سایت ویژگی های زیادی دارد؛ از امنیت بالا، سرعت بیشتر، امکانات بیشتر و زیباتر گرفته تا اجرای ایده های نو و جدید.

همچنین متوجه شدیم که زمان تحویل سایت های اختصاصی تقریبا دو برابر سایت های معمولی هست. البته خیلی زیاد نیست، همانطور که گفتیم به طور متوسط تحویل سایت ها حدود 20 تا 35 روز است. این زمان تحویل بسته به امکانات و صفحاتی که باید طراحی و برنامه نویسی شوند بیشتر یا کمتر می شود.

هزینه انجام کار همیشه قبل از ثبت سفارش به طور کامل و دقیق به کاربر گفته می شود؛ پس نگرانی ای بابت هزینه های آن لازم نیست داشته باشید. برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.

تماس با ما